Produkcja własna
Produkcję piekarską i ciastkarską Spółdzielnia prowadzi w Piekarni przy ulicy Krzywe Koło 53.
Produkcja piekarsko-ciastkarska ma charakter rzemieślniczy. Pieczywo wytwarzane jest w sposób tradycyjny na naturalnych kwasach i wypiekane w piecu RRK na trzonie jak i w blachach oraz w piecu obrotowym. Pieczywo jest krojone i foliowane na życzenie odbiorców.
Sprzedaż pieczywa prowadzona jest we własnej sieci oraz dostarczana do wielu prywatnych odbiorców.
W okresie wakacyjnym prowadzona jest sprzedaż pieczywa typu hot-dog/hamburger do budek fast –food przy jeziorze Firlej.
Do sprzedaży stale wprowadzane są nowe asortymenty pieczywa.
Piekarnia oferuje kilkadziesiąt rodzajów wyrobów:
- pieczywo pszenne min: chleb graham, chleb tostowy
- pieczywo mieszane min: chleb orkiszowy, chleb 7 ziaren, chleb prowansalski, chleb karotkowy z ziarnami, chleb lubartowski z dynią
- pieczywo żytnie: NOWOŚĆ CHLEB ŻYTNI
- pieczywo wyborowe: bułka prowansalska, bułka owsiana, bułka Magdalenka
- pieczywo półcukiernicze i cukiernicze min: "Ciasto 3 bit", "Rafaello", "Piekło-niebo", "Deser zdrój", "Sernik wiedeński", "Sernik Delicjusz",
- NOWOŚĆ BUŁKA BRZOSKWINIOWA Z BITĄ ŚMIETANĄ, PLACEK DROŻDŻOWY